Tervetuloa!

Blogi luotiin alunperin meidän vaihto-opiskelua varten. Vietettiin siis ajanjakso 22.12.2010-27.5.2011 Bangkokissa (ja muutamassa muussa Aasian maassa) tiukan opiskelun parissa :)
Blogin kirjoittaminen jäi kuitenkin päälle ja täältä voi seurata elämää ja matkustelua sen jälkeenkin. Meidät kaksi tapaa jossain määrin myös täällä.

keskiviikko 29. kesäkuuta 2011

Enkelten kaupunki kutsuu taas tossa syssymmällä

Näimpä siis. Bangkokhan tunnetaan myös lempinimellä enkelten kaupunki, mutta tällä kertaa jätetään vielä uusintavisiitti sinne ottamatta ja lähdetään toiseen tunnettuun kaupunkiin, jota kutsutaan myös kyseisellä lempinimellä. Tadadadadaaa... Los Angelesiin siis on lennot varattu marraskuun lopusta! Ollaan siis tällä kertaa paikanpäällä "vaan" 2 viikkoa, mikä saattaa tuntuu ehkä aika vähäiseltä tähän edelliseen puolen vuoden lomaan verrattuna. Mut ehkä me kestetään tää :D Se on varmaan just sopiva aika tutustua tohon LA:han ja jos vaan intoa ja reissumieltä riittää (ja niitähän riittää edellisen matkan perusteella) niin vois käydä myös kääntymäs Las Vegasissa! Niiden välillä on matkaa sellaset 265 mailia, eli "suomeks" vissiin 426 kilsaa. Sit siin ois myös se San Francisco suht lähellä, että jos halpoja jenkkien sisäisiä lentoja saattuu löytyyn, niin ehkä kävästään sit sen mukaan täs naapuris/näis naapureis.

Tää on nykyään vähän liiankin helppoo vaan varata netistä matka ja maksaa se sitten kiltisti verkkopankissa. Sen voi tehdä ihan vahingossakin. Ja miksikö me nyt sit lähetään tuolla käymään? Itselleni vastaten sanon sen verran, et ehkä noi älyttömän hyvät lentotarjokset top10-matkatarjous-sivustolla saattoi hieman vaikuttaa :) Siellä oli myös halpoja lentoja muualleki jenkkeihin (esim. New York 350€ eestaas), että kyse ei ollut siitä et lähetäänkö, vaan että minnes lähetään! Meiän varaama lento kestää taas mukavan kauan, kun piipahdetaan vaihteeks Amsterdamin kamaralla välilaskulla. Menomatka kestää reilut 15 tuntia ja takas tosta viel kaks tuntii kauemmin. No, onneks totuteltiin näihin pitkiin ja ei-niin-miellyttäviin matkustusaikoihin/tapoihin ton Bangokin aikana. Jos joku muistaa viel mm. meiän ratkiriemukkaan yöjunamatkan istuma-asennossa Laosista Bangkokiin tullessa :D Mut eipä täst sit sen enempää viel, luvataan ainaki ton matkan jälkeen/aikana päivittää jonkin verran blogia, kun tää kerran reissublogiks alunperin tehtiin.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti