Tervetuloa!

Blogi luotiin alunperin meidän vaihto-opiskelua varten. Vietettiin siis ajanjakso 22.12.2010-27.5.2011 Bangkokissa (ja muutamassa muussa Aasian maassa) tiukan opiskelun parissa :)
Blogin kirjoittaminen jäi kuitenkin päälle ja täältä voi seurata elämää ja matkustelua sen jälkeenkin. Meidät kaksi tapaa jossain määrin myös täällä.

keskiviikko 8. kesäkuuta 2011

Vihdoin oikeesti kotona!

Juu eli nyt asutaan sit vihdoin sähköineen poikineen täällä Leppävaarassa ja kämppäkin alkaa jo näyttää suht asuttavalta. Tässä on ollut aikamoista hulinaa, kun työt tosiaan alkoi heti 30.5 ja muutto on painanut aika pahasti päälle. Muuttohan ei tietenkään ole mennyt yhtään minkään ohjekirjan mukaan ja tästä johtuen tosiaan saatiin eilen vasta sähköt :D Niin kuin myös tää nettikin! Mutta lisää tästä muuton toimimattomuudesta vähän myöhemmin, koska nyt täytyy taas kiiruhtaa nukkumaan "ajoissa". Työthän meillä tosiaan alkaa joka arkiaamu jo klo 6 Pasilassa, eli ei tässä taas jää hirveitä aikoja tähän nukkumiseen.

Kerrotaan sitten seuraavas päivitykses vähän muutenkin lisää miten meidän Suomi-elämä on nyt lähtenyt rullaamaan. Joku kun on ilmeisesti kuitenkin jaksanut vielä käydä kurkkailemassa meidän blogia, vaikkei ollakaan kunnolla tiedotettu miten meinataan kirjotella sinne jatkossa. Eli vaikka tän pitikin olla ihan vaan reissublogi, niin tästä ehti tulla sen verran tapa, että eiköhän me tänne jotain kuulumisia silloin tällöin päivitellä. Luvassa ei ehkä kuitenkaan ole enää niin ns. mielenkiintosia juttuja :D Ellei me nyt sit keksitä täälläkin jotain uutta ja jännää, mut tuskimpa. Että perus diipadaapaa vaan tiedossa :)

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti