Tervetuloa!

Blogi luotiin alunperin meidän vaihto-opiskelua varten. Vietettiin siis ajanjakso 22.12.2010-27.5.2011 Bangkokissa (ja muutamassa muussa Aasian maassa) tiukan opiskelun parissa :)
Blogin kirjoittaminen jäi kuitenkin päälle ja täältä voi seurata elämää ja matkustelua sen jälkeenkin. Meidät kaksi tapaa jossain määrin myös täällä.

keskiviikko 25. toukokuuta 2011

Bye bye Bangkok!

Näin on vaan reilut 5 kuukautta vaihdossa sen verran loppusuoralla, että vähän yli 24 tunnin päästä alkaa olla aika ottaa taksi Suvarnabhumin lentokentälle. Fiilikset on tässä vaiheessa aika sekaset ja ristiriitaiset, monia juttuja on tullut ikävä Suomesta, mutta samoin jää kyllä monia juttuja ikävöimään täältä! Koko aika täällä on tuntunut jotenkin enemmän tai vähemmän epätodelliselta. Ja nyt kun tähän elelyyn on jo tottunut, niin ei jotenkin pysty yhtään käsittää että kohta onkin taas Suomessa kaiken tutun keskellä!

Aloitettiin (tai no oikeestaan vasta Suvi, Eetu on toistaiseksi ollut liian laiska :) pakkaaminen jo, että ehittäis huomenna vielä tehdä jotain hauskaa täällä viimesen päivän kunniaks. Eetulla tosin on aika marginaalinen osuus meidän tavaroiden yhteismäärästä, joten pakkaamisessa ei ehkä mene niin kauaan :D Toinen näkökulma tohon pakkaamiseen jo tänään on se, että jos havaitaan laukuissa vielä käyttämättömiä grammoja, niin ehditään käydä ne ostelemassa täyteen :D

Vika tenttikin saatiin hoidettua pois alta ja se oli kyllä varmaan vaikein tentti mitä ollaan täällä tehty. Vaikka siis opiskellaan Suomessa kurssin alaa (logistiikka & tilaus-toimitusketjun hallinta), niin silti tentin jälkeen oli tosi epävarma olo kokeen lopputuloksesta. Kokeessa oli pelkästään 90 monivalintakysymystä neljällä vaihtoehdolla per kysymys. Jotenkin ollaan huomattu, että jos opettaja ei osaa kauhean hyvin englantia, niin joko kysymystä on vaikea edes ymmärtää tai sitten se on todella typerästi otettu suoraan sanatarkasti kirjasta. Eli esim. ei kysytä että mitä joku juttu tarkottaa, vaan kysytään että mikäs oli herra X:n teorian viides kohta :D Noh meillä oli kurssi käytännössä läpi jo ennen vikaa tenttiä, joten ei ole syytä huoleen. Ollaan muutenkin erittäin tyytyväisiä meidän suorituksiin koulussa täällä. Epäillään että saadaan kaikista kursseista hyvät arvosanat! *kop kop*

Nyt on sen verran takki auki ettei pidempää juttua saada aikaiseksi. Lopuksi voidaan vielä suositella vilpittömästi vaihtoonlähtöä ja varsinkin lähtöä Bangkokiin! :D Ollaan saatu nähdä ja kokea hurjasti kaikkea uutta ja jännää! Tän lisäks ollaan saatu paljon uusia kavereita ympäri maailmaa! Kaikenkaikkiaan siis mahtava reissu :)


Tarkempaa reissun tiivistävää kokonaisjuttua luvassa kun päästään Suomeen takas ja saadaan arki rullailemaan normaalisti!

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti