Tervetuloa!

Blogi luotiin alunperin meidän vaihto-opiskelua varten. Vietettiin siis ajanjakso 22.12.2010-27.5.2011 Bangkokissa (ja muutamassa muussa Aasian maassa) tiukan opiskelun parissa :)
Blogin kirjoittaminen jäi kuitenkin päälle ja täältä voi seurata elämää ja matkustelua sen jälkeenkin. Meidät kaksi tapaa jossain määrin myös täällä.

perjantai 24. joulukuuta 2010

Hyvää joulua!

Hyvää joulua vaan kaikille täältä Bangkokista! Toivottavasti viihdytte siellä -30 asteessa, täällä on +30 =). Teille kateellisille kuitenkin tiedoksi, että tänään täällä satoi (ainakin vartin), eli ei oo helppoa meilläkään. Huomenna olis tarkotus pakata kamat ja lentää illalla Hat Yaihin jonne sitten jäädään yöksi. Seuraavana aamuna yritetään sitten taistella Satuniin, josta lautalla Langkawille rauhoittumaan 3 yöksi.

Tähän kaupunkiin alkaa pikkuhiljaa tottua alkushokin jälkeen. Liikkuminen skytrainillä on tosiaan ollut ylivoimaisesti paras tapa liikkua täällä. Kävellen pystyy kulkemaan lyhyitä matkoja kohtuu helposti. Liikenne on kohtuullisen villiä, mutta ei mitään verrattuna Istanbuliin, jossa käytiin syyskuussa. Ongelmia tuottaa lähinnä vasemmanpuolimmainen liikenne, kun meinaa väistää aina autoja väärästä suunnasta.

Käytiinpä varaamassa kämppäkin loppureissuksi. Päädyttiin 60 neliön kaksioon, joka maksaa 22000 bahtia kuussa (eli n. 550e). Tarjolla oli myös pienempi kaksio ja yksiö, jotka oli halvempia, mutta ne oli eri rakennuksessa kuin tämä meidän kämppä. Meidän kämppä sijaitsee uudemmassa white buildingissa, joka on erillään muista house by the pond rakennuksista. Tän talon katolta löytyy uima-allas ja kuntosali :)!

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti