Tervetuloa!

Blogi luotiin alunperin meidän vaihto-opiskelua varten. Vietettiin siis ajanjakso 22.12.2010-27.5.2011 Bangkokissa (ja muutamassa muussa Aasian maassa) tiukan opiskelun parissa :)
Blogin kirjoittaminen jäi kuitenkin päälle ja täältä voi seurata elämää ja matkustelua sen jälkeenkin. Meidät kaksi tapaa jossain määrin myös täällä.

torstai 14. huhtikuuta 2011

Hyvaa uutta vuotta!

Uudenvuoden toivotukset kylla tulevat vahan eri paikasta, kun suunniteltiin :D! Eli ollaan nyt oltu tiistaista asti Koh Changilla, joka on reilu 5 tunnin bussimatkan ja tunnin lauttamatkan paassa Bangkokista sijaitseva saari. Oltiin maanantaina yhdella olusella Hiron kanssa ja saatiin kuulla, etta koulu olikin uudenvuoden takia koko viikon kiinni, eika vain keskiviikosta perjantaihin, mitka on ne viralliset juhlapaivat.

No sitten paadyttiin lahtemaan tanne ja taalla ollaan nyt oltu muutama yo :) Juhlat on ollut kosteat aika monella tapaa :D Niinkun sanottiin aiemmin, niin paikallista uuttavuotta juhlitaan vesisodan merkeissa ja vetta heitetaan ampareilla, ammutaan vesipyssyilla ja vesiletkuilla. Kukaan ei jaa kuivaksi :D Sattuneesta syysta itse saaren tutkiminen on jaanyt vahan vahaisemmalle, kun vesisota on vahan venahtanyt myohaiseksi ;) Myos kuvia on aika vahan tulossa jahka paastaan takaisin Bangkokiin, koska kameraa ei tosissaan uskalla kantaa mukana. Ketaan ei siis kiinnosta kuka sa olet tai onko sulla joku kallis kamera. Kaikki kastuu... Ja paljon! :D

Lisareportaasia yritetaan kirjottaa sitten kun tullaan Bangkokiin takas viikonloppuna jossain vaiheessa!

3 kommenttia:

  1. Toi on kanssa yksi haaveeni, matkustaa suuren vesisodan aikana sinne :) Me vietetään täällä vasta 23.3 Songkran-juhlaa (Hämeessä kun ollaan ;D)

    VastaaPoista
  2. taas yksi uusi hyvä syy ehkä sittenkin joskus vielä thaimaahan.... Minä joka luulin, että yksi kerta riittää! :D Pitäisköhän sittenkin alkaa varata Esalta niiden "mökkiä" Huahinistä...

    VastaaPoista
  3. Tää juhla on kieltämättä varsin mielenkiintoinen kokemus :D ainoa ongelma tässä on se, että tää juhla kestää jossain päin Thaimaata jopa VIIKON ja se saattaa olla jo vähän liikaa :D kun ei joka päivä jaksais varautua siihen, että voi hetkenä minä hyvänsä kastua ihan läpimäräks!

    Ja tarkotit Päivi varmaan 23. neljättä eikä kolmatta? Vai ollaankos siellä Hämeessä alettu kuromaan liikaakin umpeen ainaista myöhässä olemista ;)

    VastaaPoista