Tervetuloa!

Blogi luotiin alunperin meidän vaihto-opiskelua varten. Vietettiin siis ajanjakso 22.12.2010-27.5.2011 Bangkokissa (ja muutamassa muussa Aasian maassa) tiukan opiskelun parissa :)
Blogin kirjoittaminen jäi kuitenkin päälle ja täältä voi seurata elämää ja matkustelua sen jälkeenkin. Meidät kaksi tapaa jossain määrin myös täällä.

sunnuntai 3. huhtikuuta 2011

Vielakin Railaylla, huomenna Phi Phille!

Jamahdettiin tanne Railaylle, kun taalla on ollut sen verran mukavaa! Nyt on kuitenkin edessa viimeinen ilta taalla, silla huomenna lahdetaan Thaimaan ehka kuuluisimmalle saarelle, Koh Phi Phille! Yksi syy jamahdykseen saattoi olla se, etta eilen eika tanaan satanut ollenkaan ja eilen paistoi aurinko varmaan sellaset 5 tuntia ja tanaan ihan kokopaiva kirkkaalta taivaalta!

Eilen siis vaan lohottiin koko paiva biitsilla ja kaveltiin ympari Railayta. Pitkaan oltiin tota biitsipaivaa jo jouduttukin odottelemaan :)! Eilen illalla kaytiin viela ottamassa muutamat oluset, kun tormattiin Eetun kahteen lukiokaveriin.

Tanaan aamupaivasta vuokrattiin kanootti neljaksi tunniksi ja lahdettiin kauhomaan ympari lahivesia. Tarkoitus oli aluksi menna jollekin asuttamattomista lahisaarista, mutta melat kadessa ne nayttivatkin paljon kauempana olevilta, kuin rannalta tahystaessa :). Eetu onneksi spottasi pienenpienen rantakaistaleen ihan Railayn niemen karjessa, jonne paatettiin ankkuroitua. Suvi ei yllattaen pitanyt rilleja paassaan meloessa, joten onneksi edes toisella meista on silmat :D Ranta meinaa naytti ihan olemattomalta Suvin mielesta. Kaistale kasvoi kokoaika pikkusen, kun laskuvesi toi rantaa lisaa nakyville. Ja siis oltiin ainoat kyseisella rannalla, eli tiivistaen: olipahan hieno kokemus! Paikka oli erittain upea ja vietettiin siina pari tuntia ennenkuin lahdettiin taas melomaan pikkuhiljaa takaisinpain.

Ja voitte varmaan arvata, etta kun ei olla aurinkoa nahty Angkorin temppeleiden jalkeen juuri ollenkaan ja oltiin vedessa kaytannossa koko paiva, niin meidan tavoite raivorusketuksesta muuttui raivopunotukseksi! :D Aurinkorasvaahan ei kayteta! Ei silla, etta meilla sita olisikaan mukana... hiton lentokoneeseen kun ei saa vieda kasimatkatavarana muita kuin alle 100 ml olevia nestepurkkeja! Ja ei olla tosiaan laitettu saastosyista mitaan tavaraa nyt ruumaan :D

Eipa tassa kauheasti enempaa tarinaa ole kun aktiviteetit on ollut lahinna lohoilya ja lillumista. Nyt nayttaa silta, etta pysytaankin talla Krabin alueella vaan koko reissu, kun ei jakseta lahtea matkustamaan Malesian rajaa kohti Koh Lipelle ja Koh Tarutaolle. Tan lisaksi varmaan tulvat viela vaikeuttavat varmaan Koh Samuin vieressa olevien Koh Phanganin ja Koh Taon saarien elamaa, joten paadyttiin jattamaan nekin valiin.

2 kommenttia:

  1. Hieno homma että jaksatte päivitellä tänne tietoja. Täällä uutisoidaan noista tulvista siihen malliin, että meikäläiselläkin kävi jo mielessä, että toivottavasti Suvi ja Eetu ei oo hautaueet mihinkään mutavyöryyn. Mutta ilmeisesti liikutte sen verran eri paikoissa kuitenkin kuin ne pahimmat tulva-alueet, että voitte nauttia hienoista maisemista.
    Toivottavasti löydätte sieltä Phi Philtäkin jonkun rauhallisen kolkan. Meillä oli silloin niin lyhyt se retki,että oleiltiin juurikin siinä turisteille rakennetulla alueella ja ihmeteltiin, miten sitä kohdetta niin kauheesti kehutaan. :)

    VastaaPoista
  2. Juu ei olla kyl ollenkaan tormatty noihin pahimpiin tulvapaikkoihin, onneks!
    Ja Phi Philta rauhallisen kolkan loytaminen taitaa olla mahdotonta, kuten varmaan meian uusimmasta tekstista varmaa huomaakin :D Vahan turhan hehkutettu paikka kylla...
    Ja ne mun kurkkutabletit oli tosiaan niita samoja, joita sa sanoit maistanees! :D aikalailla puudutti kylla suuta

    VastaaPoista